Vrouwen Esthetiek

Wij bieden cosmetische behandelingen voor vrouwen met Botox voor het verlichten van lijntjes en rimpels in het gezicht. Botox werkt door het ontspannen van de gezichtsspieren die lijnen tussen de wenkbrauwen veroorzaken, over het voorhoofd en rond de ogen (kraaienpootjes) als gevolg van herhaalde bewegingen van de spieren.

Deze snelle 5-10 minuten medisch cosmetische behandeling voor vrouwen resulteert in een zichtbaar effenen van deze lijnen binnen 2-7 dagen en duurt ongeveer 3-4 maanden. U zult nog steeds in staat zijn om uitdrukking te tonen en zal eruit zien als jezelf, gewoon een frissere versie!

We bieden ook fillers om de gezichtslijnen te verminderen en het volume naar het onderste gezicht te herstellen. Naarmate we ouder worden, verliezen we vet en volume in het gezicht waardoor lijnen en plooien meer zichtbaar worden. Fillers zoals Juvederm, Belotero of Teosyal kunnen zeer nuttig zijn bij het verzachten van de tekenen van veroudering en het herstel van het volume van het gezicht. Ze kunnen worden geïnjecteerd in de wangen, neus-lippen plooien, marionetlijnen, lijnen rond de mond en in de lippen. Resultaten worden onmiddellijk zichtbaar maar verbeteren over 2-3 dagen. Het effect kan duren tot 12 maanden. Deze fillers kunnen een minimaal invasieve optie zijn voor mensen die een jeugdiger uiterlijk willen en te jong zijn voor een gezichtsoperatie.

We zijn elke dag geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Conform de richtlijnen van het RIVM en NVCG vinden alle behandelingen uitsluitend plaats op afspraak. Wij hebben geen inloopconsulten en behandelingen.