Traangoot/ Tear trough

Als u op zoek bent naar een professionele behandeling van uw traangoot door een erkend cosmetisch arts dan bent u bij ons op het juiste adres.

Een traangoot is het geultje dat loopt vanuit de binnenste ooghoek richting de wang die kan zorgen voor een vermoeide en zorgelijke uitdrukking.

Behandeling van de traangoot wordt bij ons gedaan d.m.v. opvulling met een filler op basis van hyaluronzuur (bijv. Juvederm, Teosyal of Belotero) door een erkend cosmetisch arts. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die niet alleen voorkomt in de huid, maar ook in het bindweefsel, zenuwstelsel en epitheelweefsel.

Na tien tot twaalf maanden is het effect van de filler verdwenen, omdat het ingespoten hyaluronzuur dan door uw lichaam is afgebroken.

Maak nu een afspraak voor behandeling!

We zijn elke dag geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Conform de richtlijnen van het RIVM en NVCG vinden alle behandelingen momenteel uitsluitend plaats op afspraak. Wij hebben geen inloopconsulten en behandelingen.