Programma voor huidherstel

We begrijpen hoe vervelend ziekten kunnen zijn en hoe teleurstellend de huidveranderingen zijn na veel stres, zware chemotherapie, Covid-19, acne, overgang, veel jaren roken of vanwege veroudering.

Acne is een vervelende huidaandoening door ontsteking van de talgklieren. Het treft voornamelijk de tieners maar ook volwassenen (vooral vrouwen) met leeftijd tussen 30 en 40 jaar

Het klinkt misschien logisch, maar zowel patiënten als artsen behandelen vaak niet het probleem van huidverzorging als onderdeel van reguliere kankerzorg. Chemotherapie heeft groot invloed op de kwaliteit van de huid, vooral wanneer er veranderingen zijn in het uiterlijk en ongemakken zoals pijn en jeuk. Sterker nog, de wens van een patiënt om huidveranderingen te voorkomen kan leiden tot een dosisaanpassing van medicatie, wat de kans op een optimale respons op de therapie kan veranderen.

Wij bieden diverse programma’s voor huidherstel na chemotherapie, long Covid-19 of overgang met behandelingen 3-5 dagen per week gedurende 4 tot 8 weken.

We zijn elke dag geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Conform de richtlijnen van het RIVM en NVCG vinden alle behandelingen uitsluitend plaats op afspraak. Wij hebben geen inloopconsulten en behandelingen.