Mesotherapie

Als u op zoek bent naar professionele mesotherapie door een erkend cosmetisch arts in Den Haag, dan bent u bij ons op het juiste adres. Groot Hertoginne Instituut in Den Haag heeft meer dan 20 jaar ervaring met mesotherapie voor huidverbetering en tegen haaruitval.

Mesotherapie (van Griekse  woord meso’s = “midden” en therapie van Griekse woord therapeia, = “om medisch te behandelen”) is een medische behandeling waarbij door middel van een dunne injectienaald diverse stoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden.

De techniek werd oorspronkelijk ontwikkeld en onderzocht door de Franse arts Michel Pistor (1924-2003). Van 1948 tot 1952 deed Pistor onderzoek naar mesotherapie voor het bestrijden van pijn en het behandelen van sportblessures.

Tegenwoordig wordt mesotherapie vooral nog gebruikt voor de behandeling van huidveroudering, intense hydratatie van de vermoeide of doffe huid en voor verbetering van de dichtheid van de rijpe of slappe huid op het gezicht, de hals en het decolleté. Medische mesotherapie wordt ook met succes toegepast voor behandeling van haaruitval (alopecia) bij mannen en bij vrouwen.

Voor huidverbetering adviseren we 5 behandelingen (1 x 1-2 weken) met onderhoud 1 x 12 weken. Voor behandeling van haaruitval (alopecia) bij mannen en bij vrouwen adviseren we 6 behandelingen (1 x 4 weken) met onderhoud minimaal 1 x 12-16 weken.

Maak nu een afspraak voor behandeling!

We zijn elke dag geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Conform de richtlijnen van het RIVM en NVCG vinden alle behandelingen momenteel uitsluitend plaats op afspraak. Wij hebben geen inloopconsulten en behandelingen.