Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling om uw huid op een natuurlijke manier te herstellen en beschermen tegen de meeste uitwendige en inwendige bedreigende factoren voor uw huid. Mesotherapie kan voor cosmetische maar ook voor therapeutische doelen gebruikt worden.

Hoe werkt mesotherapie?

Mesotherapie werkt goed voor bijvoorbeeld huidverbetering, huidbescherming, huidherstel of cellulites. Uw cosmetisch arts kan u een deskundig advies geven voor diverse behandelingen die op u persoonlijk zijn toegespitst.

Tijdens de behandeling wordt in uw huid een cocktail van diverse vitaminen, aminozuren, antioxidanten, hyaluronzuur en andere middelen ingespoten. Dit gebeurt met huidprikjes met een zeer dunne naald. Daarna wordt uw huid licht gemasseerd om alles goed te verdelen.

Er is in principe geen limiet aan het aantal gebieden dat u kunt behandelen tijdens uw afspraak. Voor een complete mesotherapiekuur worden 6 behandelingen aanbevolen (1 behandeling per 2 weken), daarna een onderhoudsbehandeling iedere 3 tot 6 maanden, afhankelijk van uw huid en lifestyle.