Kies de juiste behandeling


Voor veertigers

Het verschil tussen de mensen die hebben zijn huid goed verzorgd en degenen die dat niet echt hebben gedaan, zal nu beginnen duidelijk te worden. De huid zal een stuk minder olieachtig en meer droger worden, waardoor fijne lijntjes zullen verschijnen. Dode huidcellen zullen echt opbouwen, waardoor de huid zal dof lijken en zullen de poriën groter worden. Als u uw huid aan te veel zon hebt blootgesteld, zullen ook donkere vlekken ontstaan.

Lijnen en rimpels zullen meer duidelijk worden rondom de ogen en op de voorhoofd. Verlies van elastine en collageen zal de lagere gedeelte van het gezicht een hangend effect geven, waardoor de mondhoeken zullen naar beneden zaken en diepe lijnen zullen verschijnen aan de neus–tot–mond gebied. De huid op uw nek en decolleté gebied zal ook beginnen om slap en rimpelig worden.

Een goede huidverzorging en een goede zonnebrandcrème (sun block) is een echte must op die leeftijd. Maar er is nog echt veel wat je kunt doen voordat u een afspraak met een plastisch chirurg boekt.

Zoals in uw 30’s glycolpeeling en Botox–injecties zullen helpen om “the look” van uw huid te verbeteren en de lijnen te verzachten. Behandelingen met hyaluronzuur zullen uw huid herstellen en zullen voor een jongere uitstraling zorgen.