Over het instituut

Het Groot Hertoginne Instituut is gevestigd in een stijlvol herenhuis in de Haagse Ambassadewijk waar trendy design is gemixt met originele antieke details. Zowel per auto als met het Openbaar Vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Dr. Dimitri Mihaylov en zijn vrouw Marlène Mihaylov (manager, life-coach en make-up adviseur) zijn oprichters van het Groot Hertoginne Instituut en werken hier samen met de beste cosmetische artsen en schoonheidsspecialisten in Nederland.

Het Groot Hertoginne Instituut biedt de allernieuwste rimpelbehandelingen volgens de meest up-to-date medische technieken. Op die manier krijgt elke cliënt de behandeling die hij of zij verdient met als doel het uiterlijk en het zelfvertrouwen te verbeteren.

Tevreden klanten zijn niet alleen onze persoonlijke drijfveer, maar ook onze beste reclame. De meeste nieuwe klanten komen dan ook bij ons terecht dankzij persoonlijke aanbevelingen van vrienden of familieleden.

Het Groot Hertoginne Instituut is officieel erkend door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) als aanbieder van beroepsgerichte opleiding.
Daarmee geeft het CRKBO aan dat de opleiding van het Groot Hertoginne Instituut aan de kwaliteitseisen voldoet.