Onze filosofie

Uw natuurlijke schoonheid zo optimaal mogelijk tot zijn recht laten komen. Dat is het doel dat wij voor ogen hebben. Wij doen niet aan extreme make-overs, maar gaan uit van ieders natuurlijke schoonheid die wij zo goed mogelijk willen herstellen. Daarbij gaan wij uiterst zorgvuldig en voorzichtig te werk. Wij zien het herstellen en in balans brengen van de huid als de restauratie van een kunstwerk waarbij respect voor het oorspronkelijke meesterwerk voorop staat.

Wij bieden een breed scala aan medisch cosmetische behandelingen: van rimpelbehandelingen tot huidherstel & huidbescherming en van curatieve tot preventieve behandelingen. Sommige resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, bij een andere behandelingen duurt het een aantal dagen of weken voor het eindresultaat te zien is.

Onze reputatie is gebouwd op wederzijds vertrouwen. We willen een lange termijnrelatie met onze klanten aangaan op basis van hoogstaande ethische normen. U wordt daarom uitsluitend behandeld door gekwalificeerde vakmensen.

Onze belofte aan u :

  • Wij geven altijd professioneel advies op basis van uw wensen.
  • Wij streven naar behoud van onze professionele status door een uitgebreide keuze aan niet-chirurgische behandelingsopties.
  • We adviseren alleen behandelingen die effectief en veilig zijn: wij bieden geen behandelingen die in Nederland of in het buitenland niet zijn toegestaan.
  • Onze behandeladviezen zijn uitsluitend gebaseerd op uw wensen en worden niet beïnvloed door commerciële overwegingen.
  • Wanneer er meer dan een behandeling nodig is voor het bereiken of voor het behouden van een optimaal resultaat, wordt u duidelijk van tevoren geïnformeerd over de redenen en de verwachtingen.
  • Alle artsen bij het Groot Hertoginne Instituut zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hebben ruime ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde en hebben een certificaat voor beheersing van de geavanceerde behandeltechnieken die wij aanbieden.