Afslanktherapie


Steeds gezond en fit

Duurzaam gewichtsverlies kan alleen worden bereikt met een gezonde levensstijl. Dat is de enige manier. Hoe meer overgewicht, hoe hoger het risico op hart– en vaatziekten, diabetes, hoge bloeddruk, lage rugpijn, slijtage in knieën en enkels, galblaasziekten, reflux, slaapstoornis, slaapapneu en zelfs bepaalde typen kanker!

Voor gewichtsverlies is meer nodig dan alleen een dieet. Het omvat veel meer: gezond en fit worden door dagelijks slimme keuzes te maken. Bijvoorbeeld low–calorie en vetarm voedsel, regelmatige lichaamsbeweging, vermindering of afschaffing van negatieve gewoonten, voldoende slaap en stressreducerende strategieën.

De artsen van het Groot Hertoginne Instituut staan voor u klaar om u te helpen een programma te starten om uw overgewicht te lijf te gaan en uw gezondheid te verbeteren. U krijgt een speciaal voor u gemaakt programma (Weight Management Program) dat volledig is toegespitst op uw persoonlijke wensen en gewoonten.

De meeste klanten raden wij het gebruik van een speciaal dieet onder medisch toezicht aan. De combinatie van gezonde voeding, dagelijkse lichaamsbeweging, leefstijlverandering en zo nodig gebruik van speciale medicijnen, zal zorgen voor het optimaliseren van uw gewicht en het verbeteren van uw gezondheid, zowel nu als in de toekomst.

Bent u klaar om een serieuze stap te zetten naar een gezond gewicht? Dan willen we u graag adviseren!